Otkrijte Carpisin svet putovanja

Carpisa je italijanski brend lider u sektoru prtljaga, sa italijanskim dizajnom i jedinstvenim odnosom kvaliteta i cene CARPISA koferi su spremni da odgovore svim vašim potrebama.

“ITALIJANSKA STVARNOST SA MEĐUNARODNOM DUŠOM”

Svi koferi su dizajnirani da zadovolje potrebe svakog putnika, inovativni i patentirani materijali garantuju kvalitet a putni pribor je dizajniran za maksimalnu organizaciju prostora u koferu. Svaki proizvod je rezultat sofisticiranog dizajna “made in Italy” koji kombinuje neophodnost kvaliteta sa željom za stilom i praktičnošću: zato će vas Carpisa proizvodi osvojiti sa cenom koliko i sa stilom.

CARPISA koferi su praktični i napravljeni od visokokvalitetnih materijala

Za svoje sledeće putovanje birajte između mnogih modela kofera jedinstvenog dizajna dostupnih u različitim veličinama i mekim platnenim materijalma ili super lakim “tvrdim” kućištima.

CARPISA koferi trenutno nisu u našoj aktuelnoj ponudi ali u nastavku možete pogledati modele i poručiti kod zvaničnog uvoznika u Srbiji

Nadamo se da ćemo uskoro biti u mogućnosti da vam ove odlične kofere direktno ponudimo i u našoj prodavnici. U međuvremenu, ukoliko ste zainteresovani možete pogledati i veliki izbor kofera drugih kvalitetnih brendova iz naše ponude, uporediti i doneti najbolju odluku.

Moja korpa
Zatvori Lista želja
Close Poslednje pregledano
Kategorije