Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja su pravila koja definišu kako se može koristiti ovaj sajt. Molimo vas da pažljivo pročitate ove uslove pre korišćenja sajta www.packup.rs (u daljem tekstu: PackUP). Korišćenjem sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove. Ako se ne slažete sa bilo kojim delom ovih uslova, molimo vas da ne koristite sajt.

Sadržaj sajta

Sav sadržaj na ovom sajtu je vlasništvo kompanije ATTO Group d.o.o., Generala Štefanika 19/22, 11041 Beograd, Srbija (MB: 21882801, PIB: 113524748) i zaštićen je autorskim pravima. Sadržaj se može koristiti samo za lične i nekomercijalne svrhe i ne sme se koristiti za distribuciju, prodaju, prenošenje ili umnožavanje sadržaja bez izričitog pismenog odobrenja od strane menadžmenta PackUP.rs

Izjava o odricanju odgovornosti

PackUP ne garantuje da će informacije na ovom sajtu biti tačne, kompletne i aktuelne u svakom trenutku i neće biti odgovoran za bilo kakve gubitke ili štete koje nastanu kao posledica korišćenja ovog sajta ili informacija koje su objavljene na njemu.

PackUP neće biti odgovoran za bilo kakve gubitke ili štete koje nastanu kao posledica korišćenja ovog sajta ili informacija koje su objavljene na njemu. PackUP neće biti odgovoran za bilo kakve probleme nastale usled prekida u radu sajta ili tehničkih problema.

PackUP ne garantuje da će ovaj sajt biti dostupan u svakom trenutku i zadržava pravo da u bilo koje vreme obustavi rad sajta iz bilo kog razloga, bez prethodne najave.

Korišćenje sadržaja sajta

Sav sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu (tekstovi, slike, logotipi i ostalo) vlasništvo je PackUP-a i ne sme se koristiti bez prethodnog odobrenja. Izričito je zabranjeno svako neovlašćeno korišćenje ili zloupotreba logotipa i oznaka i to predstavlja kršenje zakona o robnim žigovima i zakonskih propisa o intelektualnoj svojini i nelojalnoj konkurenciji.

Korišćenje sadržaja ovog sajta može biti dozvoljeno isključivo u skladu sa zakonskim propisima o zaštiti autorskih prava.

Za korišćenje nekih delova ovog sajta može biti potrebna registracija korisnika. Korisnik se pri registraciji obavezuje da unese tačne i potpune podatke. Korisničko ime i lozinka koje korisnik bira za pristup ovom sajtu su tajne informacije i ne smeju se deliti sa trećim licima.

Korisnici sajta mogu ostavljati komentare i recenzije proizvoda. PackUP neće biti odgovoran za bilo kakve neistinite, uvredljive ili nezakonite komentare ili recenzije koje korisnici ostave. Zadržavamo pravo da uklonimo bilo koji korisnički sadržaj koji smatra neprikladnim ili nezakonitim.

Linkovi ka drugim sajtovima

Ovaj sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima koji nisu u vlasništvu ili pod kontrolom PackUP-a. PackUP neće biti odgovoran za bilo kakve probleme nastale korišćenjem ovih sajtova. Korišćenje linkova ka drugim sajtovima vrši se na sopstveni rizik.

Zaštita privatnosti

PackUP poštuje privatnost korisnika ovog sajta i obavezuje se da će čuvati tajnost svih podataka koje korisnici dostave prilikom korišćenja sajta. Podaci se neće deliti sa trećim licima bez izričitog pristanka korisnika, osim u slučajevima predviđenim zakonom.

PackUP može koristiti vaše lične podatke samo u svrhe poslovanja i marketinga, kao što su obrada porudžbina, slanje e-pošte, slanje novosti, promotivnih akcija i slično.

Izmene uslova korišćenja

PackUP zadržava pravo da u bilo kom trenutku promeni ili ukloni bilo koji deo ovog sajta, uključujući ove uslove korišćenja, bez prethodnog obaveštenja. Korišćenjem ovog sajta korisnik prihvata sve uslove korišćenja i obavezuje se da ih poštuje. Ukoliko korisnik ne prihvata ove uslove, ne sme koristiti ovaj sajt. Izmene će biti objavljene na ovom sajtu i savetujemo vam da redovno proveravate ovu stranicu kako biste bili u toku sa najnovijim uslovima.

Zakoni i nadležnost

Ovi uslovi korišćenja regulisani su zakonima Republike Srbije. Svaki spor koji proistekne iz ovih uslova korišćenja rešavaće se pred nadležnim sudom u Beogradu.

Završne odredbe

Ovi uslovi korišćenja predstavljaju celokupan dogovor između PackUP-a i korisnika ovog sajta. Ako se bilo koji deo ovih uslova smatra nevažećim, to neće uticati na validnost ostalih delova.

Ukoliko imate pitanja ili komentare u vezi sa ovim uslovima korišćenja, možete nas kontaktirati putem e-mail adrese ili telefonom, koji su navedeni na kontakt stranici ovog sajta.

Moja korpa
Lista želja
Poslednje pregledano
Kategorije