Opcije plaćanja

U PackUP-u razumemo važnost pogodnosti i fleksibilnosti kada je u pitanju plaćanje vaših kupovina. Zato nudimo više opcija plaćanja kako bismo vaše iskustvo kupovine učinili što jednostavnijim.

1. Kreditne i debitne kartice (Visa, MasterCard, Maestro, Dina)

Kada odaberete opciju plaćanja karticom, bićete preusmereni na stranicu našeg pružaoca platnih usluga. Unesite podatke o kartici i, ako je transakcija uspešna, bićete preusmereni nazad na našu veb stranicu sa porukom potvrde. Takođe ćete imati opciju da sačuvate podatke o kartici na svom nalogu ako ste registrovani korisnik. Nakon isporuke vaših proizvoda, sredstva će biti naplaćena sa vaše kartice. Ako transakcija ne uspe, dobićete obaveštenje i možete pokušati ponovo ili odabrati drugi metod.

2. Pouzećem

Platite u gotovini kada primite svoju pošiljku ili beskontaktnim platnim karticama kod kurira.

3. Uplata na račun (e-banking ili uplatnica na šalteru)

Nakon što završite kupovinu, poslaćemo vam detaljna uputstva za plaćanje na vašu e-poštu. Uplatu možete izvršiti preko svog e-banking računa ili na šalteru banke/pošte. Poslaćemo vam obaveštenje mail-om kada primimo uplatu. Ako ne izvršite uplatu u roku od 7 dana, vaša porudžbina će biti automatski otkazana.

Za više informacija o opcijama plaćanja kontaktirajte nas putem telefona ili maila

Želimo da budemo sigurni da imate najbolje moguće iskustvo kupovine sa nama i da vam ponudimo najpogodnije opcije plaćanja koje možete izabrati.

Moja korpa
Lista želja
Poslednje pregledano
Kategorije