Izjava o privatnosti

Dobrodošli u PackUP, online prodavnicu putnog pribora koja se trudi da vam pruži najbolju uslugu u skladu sa vašim potrebama. Vaša privatnost nam je važna i u skladu sa tim, ova politika privatnosti objašnjava kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše lične podatke.

Ko smo mi

PackUP je online prodavnica koja nudi širok asortiman proizvoda za pakovanje i putovanja, našu ponudu primarno čine koferi, torbe, rančevi i drugi pribor. Ova prodavnica je vlasništvo kompanije ATTO Group d.o.o., Generala Štefanika 19/22, 11041 Beograd, Srbija (MB: 21882801, PIB: 113524748) a možete nas kontaktirati putem adrese e-pošte [email protected].

Koje informacije prikupljamo

Kada posetite našu prodavnicu, možemo prikupiti neke informacije o vama, kao što su vaše ime, adresa e-pošte, broj telefona i adresa za dostavu. Takođe prikupljamo informacije o vašim pregledima naše prodavnice, uključujući stranice koje ste posetili, proizvode koje ste pregledali i druge interakcije koje ste imali sa našom prodavnicom.

Kada kupujete proizvod od nas, možemo prikupiti informacije o vašem plaćanju, uključujući informacije o vašoj kreditnoj kartici ili drugom načinu plaćanja.

  • Komentari – kada posetioci ostave komentar na sajtu, prikupljamo podatke koji su prikazani u formi za komentar, kao i IP adresu posetioca i informacije o web pretraživaču radi pomoći u otkrivanju neželjenih poruka.
  • Mediji – ako dodate slike ili video na sajt, trebalo bi da izbegavate prenošenje slika sa ugrađenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posetioci sajta mogu preuzeti i izvući podatke o lokaciji sa slika sajta.
  • Kolačići – kada posetite našu prodavnicu, koristimo kolačiće kako bismo vam pružili bolje iskustvo pregledanja sajta. Kolačići su male tekstualne datoteke koje se čuvaju na vašem uređaju i koje nam pomažu da zapamtimo vaše postavke i preferencije.

Kako koristimo vaše informacije

Koristimo vaše informacije kako bismo obradili vaše porudžbine, pružili vam usluge koje ste zatražili i poboljšali vaše iskustvo u našoj prodavnici. Takođe možemo koristiti vaše informacije kako bismo vam poslali marketinške poruke o našim proizvodima i uslugama, ali samo ako ste nam dali saglasnost za to.

Kako delimo vaše informacije

Vaše informacije mogu biti podeljene sa našim partnerima koji nam pomažu da pružimo usluge, kao što su usluge dostave i obrade plaćanja. Takođe možemo deliti vaše informacije sa zakonskim organima, ako je to potrebno radi poštovanja zakona.

Kako štitimo vaše informacije

Vaše informacije se čuvaju na sigurnim serverima i štitimo ih od neovlašćenog pristupa, korišćenja, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Takođe preduzimamo razumne mere da bismo osigurali da se vaše informacije tačne, potpune i aktuelne. Vaši podaci neće biti prebačeni van Evropske unije, osim ako je to neophodno za pružanje usluge koju ste zatražili. U takvim slučajevima, mi ćemo preduzeti sve neophodne korake kako bi se vaši podaci zaštitili i bili tretirani u skladu sa ovom izjavom o privatnosti.

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke

Čuvamo vaše podatke samo onoliko dugo koliko je potrebno da bismo vam pružili usluge koje ste zatražili ili za koje smo dobili saglasnost od vas. Ako ne želite da vaši podaci budu sačuvani, možete nas kontaktirati putem adrese e-pošte ili poštom na adresu sedišta kompanije.

Kakva prava imate nad vašim podacima

Imate pravo da zatražite pristup, ispravku ili brisanje vaših ličnih podataka koje smo prikupili. Takođe imate pravo da se usprotivite obradi vaših podataka ili da ograničite njihovu obradu. Ako želite da ostvarite ova prava, možete nas kontaktirati putem adrese e-pošte ili poštom ili poštom na adresu sedišta kompanije.

Ažuriranje izjave o privatnosti

Možemo ažurirati ovu izjavu o privatnosti periodično a obavestićemo vas o bilo kakvim bitnim promenama objavljivanjem nove izjave o privatnosti na našem sajtu. Molimo vas da redovno pregledate ovu izjavu kako biste bili u toku sa našim praksama u vezi sa prikupljanjem, korišćenjem i otkrivanjem vaših ličnih podataka.

Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja ili zabrinutosti u vezi sa ovom Izjavom o privatnosti ili sa našom obradom vaših podataka, molimo vas da nas kontaktirate putem adrese e-pošte ili putem pošte na adresu sedišta kompanije.

Moja korpa
Lista želja
Poslednje pregledano
Kategorije