Kako da pronađem željeni proizvod?

Da biste pronašli željeni proizvod, postoje dva načina:

    • korišćenjem pretrage: Unesite karakteristične ključne reči vezane za proizvod, kao što su naziv, robna marka, model ili šifra proizvoda u polje za pretragu.
    • kroz kategorije: Iz menija „Sve kategorije“ na levoj strani, pronađite kategoriju kojoj proizvod pripada, a zatim pronađite željeni proizvod u listi odabrane kategorije.

Kako da naručim željeni proizvod putem telefona, Viber-a, WhatsApp-a?

Kada pronađete željeni proizvod, zapišite „kod proizvoda„. Ukoliko proizvod ima više opcija, moraćete da izaberete konkretnu varijantu proizvoda (boja, veličina itd.) pre nego što pribeležite kod. Nakon što ste zabeležili tačan kod proizvoda obratite nam se telefonom ili putem neke od mobilnih aplikacija za slanje poruka (Viber, WhatsApp, Messenger i sl).

Potrebno je da nam prosledite informaciju o kodu proizvoda, adresi za isporuku i načinu na koji želite da platite proizvod.

Nakon toga, potvrdićemo dostupnost proizvoda i kontaktirati vas, i po potrebi proslediti instrukcije za plaćanje ukoliko su neophodne.

Proizvode poručene putem telefona ili mobilnih aplikacija za slanje poruka možete platiti:

    • gotovinom kod kurira prilikom isporuke;
    • beskontaktno – platnom karticom kod kurira prilikom isporuke;
    • putem uplatnice u najbližoj pošti ili banci;

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili probleme sa narudžbinom, možete se obratiti našoj podršci za kupce putem e-maila ili telefona koji su dostupni na sajtu.

Moja korpa
Zatvori Lista želja
Close Poslednje pregledano
Kategorije