Zašto izabrati Samsonite kofer?

Samsonite je odlična opcija za privatna, kao i za poslovna putovanja. Iako drugi brendovi mogu ponuditi bolje pojedinačne karakteristike poput: izdržljivosti na habanje, određenih funkcija ili posebnih uslova garancije obično im nedostaju drugi aspekti.

Samsonite nudi širok spektar kofera kako bi zadovoljio potrebe svakog putnika. Bilo da ste česti poslovni putnik ili ste krenuli na put oko sveta, Samsonite ima kofer koji vam odgovara. Koferi brenda Samsonite su napravljeni od vrhunskih materijala, što osigurava da mogu da izdrže udarce i habanje tokom putovanja. Samsonite takođe nudi niz funkcija kao što su višestepene teleskopske ručke, sistem točkova koji efikasno minimizira vibracije i buku pri kotrljanjum kao i više džepova kako bi vaše stvari bile organizovane i lako dostupne. Štaviše, koferi kompanije su dizajnirani da budu lagani, što ih čini lakim za kretanje.

Različite vrste Samsonite kofera

Samsonite nudi razne tipove kofera koji će zadovoljiti potrebe svakog putnika. Evo nekoliko najpopularnijih tipova:

Samsonite ručni koferi (carry-on ili kabinski koferi)

Koferi za ručni prtljag su savršena opcija za putnike koji žele da ponesu kofer u avion. Ovi koferi su dizajnirani da stanu u pregrade iznad glave i ispod sedišta ispred vas. Samsonite nudi širok spektar opcija ručnih kofera, uključujući tvrde i meke kofere u različitim veličinama.

Samsonite koferi srednje veličine – M (medium 22-24″)

Planirate da pobegnete iz grada na vikend (3 do 5 dana) i treba vam komad prtljaga za sve vaše stvari – kofer srednje veličine je upravo ono što vam je potrebno! Kofer srednje veličine je savršen za kraća putovanja ili kao drugi kofer za duže putovanje; ovi koferi nisu preveliki, tako da je njima lako manevrisati kroz prometne aerodrome i hotele, ali nisu ni premali, tako da i dalje možete spakovati sve svoje osnovne stvari.

Veći Samsonite koferi – L (large 26-28″)

Koferi veličine L (26-28″) su najčešće korišćeni za čekiranje prtljaga zbog velikog prostora koji pružaju. Oni su idealni za putovanja sa partnerom jer se može staviti sve u jedan kofer. Ako putujete sa porodicom, moguće je staviti sve stvari u jedan ili dva ovakva kofera za lakše rukovanje, umesto jednog većeg kofera koji je teže manevrisati.

Veliki Samsonite koferi – XL (extra large 28-32″)

Ekstra veliki koferi u rasponu veličina od 28-32 inča savršeni su za one koji imaju puno stvari da ponesu sa sobom na put. Ovi koferi nude mnogo prostora za pakovanje, što omogućava skladištenje širokog spektra predmeta, od odeće, obuće i toaletnih potrepština, do opreme i opreme za specifične aktivnosti ili hobije. Posebno su korisni za duga putovanja ili za one koji putuju sa više ljudi, jer mogu lako da udovolje potrebama više pojedinaca. Pored toga, ovi koferi su odlični za one koji planiraju kupovinu predmeta dok su na putovanju, jer mogu lako da prime dodatne predmete. Međutim, oni mogu biti manje zgodni za rukovanje i možda neće stati u manje prtljažnike automobila ili kabinske pregrade u avionu.

Samsonite koferi cena ?! #da li se isplati

Kada je u pitanju kupovina prtljaga, može biti primamljivo izabrati jeftiniju opciju. Međutim, ulaganje u skuplji Samsonite kofer je pametna odluka koja će se dugoročno isplatiti. Ovi koferi su napravljeni da traju! Nasuprot tome, jeftiniji koferi možda neće ponuditi isti nivo izdržljivosti i funkcionalnosti i možda će ih trebati češće zameniti. Ulaganje u skuplji Samsonite kofer je pametna finansijska odluka jer će vam dugoročno uštedeti novac jer nećete morati da ga menjate tako često.

Samsonite koferi akcija

Pogledajte našu vremenski ograničenu promociju određenih modela Samsonite kofera. Ne propustite priliku da nabavite savršeni kofer za svoju sledeću avanturu po sniženoj ceni.

Samsonite koferi – Spoj izdržljivost i elegancije

Kada je u pitanju prtljag, izdržljivost i pouzdanost su ključni. Sa Samsonite koferima možete mirno putovati znajući da su vaše stvari zaštićene i bezbedne. Više od 100 godina, Samsonite je vodeći brend u industriji prtljaga, pružajući putnicima visokokvalitetne kofere koji mogu da izdrže i najzahtevnija putovanja. Kompanija je poznata po svojoj izdržljivosti svojim proizvoda, njihovoj funkcionalnosti i inovativnom dizajnu.

Putujte sa stilom sa Samsonite koferima

Samsonite koferi nisu samo funkcionalni već i odličnog dizajna. Brend nudi širok spektar boja i dizajna koji odgovaraju ukusu svakog putnika. Bez obzira da li više volite klasični crni kofer ili smeli crveni, naći ćete Samsonite kofer koji odgovara vašim potrebama. Pa zašto čekati? Izaberite Samsonite i putujte sa stilom.

Samsonite svoje proizvode prvenstveno pod brendovima Samsonite®, Tumi®, American Tourister®, Gregori®, High Sierra ®, Kamiliant®, ebags®, Lipault® i Hartmann® .

Pogledajte i kompletnu ponudu kofera ostalih brendova u našoj prodavnici.

Samsonite - Garancija

Samsonite proizvodi su rigorozno testirani kako bi se osiguralo da ispunjavaju najstrožije standarde. Svaki Samsonite proizvod je podržan garancijom koja pokriva sve greške u proizvodnji ili probleme a u skladu sa ograničenom garancijom u trajanju od 3 do 10 godina (u zavisnosti od proizvoda). Konkretne detalje garancije pogledajte u opisu samog proizvoda.

Samsonite - Cena i isporuka

Naš širok izbor Samsonite proizvoda nudi opcije koje odgovaraju vašim potrebama, a naš raspon modela i cena vam omogućava da pronađete izbor koji odgovara vašem budžetu. Lako uporedite različite modele i pogledajte utiske drugih kupaca.

Obezbedili smo besplatnu dostavu za sve porudžbine preko 5990 RSD a sve porudžbine procesuiraćemo u najkraćem roku kako bi što pre dobili vašu porudžbinu.

Samsonite - online kupovina @PackUP

Ako tražite odličnu ponudu visokokvalitetnog Samsonite kofera, online kupovina je pravi način. Ne samo da ćete imati pristup širem izboru stilova i boja, već ćete takođe moći da iskoristite prednosti ekskluzivnih ponuda i popusta na mreži. Osim toga, uz pogodnost kućne dostave, nećete morati da brinete o vučenju novog kofera po gradu. Pa zašto ne biste preskočili gužve i duge redove u prodavnicama u Beogradu, Novom Sadu i Nišu i kupili svoj novi Samsonite kofer već danas.

Ukoliko se odlučite da kupite kod nas postaraćemo se da vaša kupovina bude jednostavno i prijatno iskustvo, vaši podaci zaštićeni, a ukoliko vas brine online plaćanje jednostavno iskoristite opciju da platite karticom ili gotovinom kod kurira.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili vam je potrebna pomoć, naš tim za korisničku podršku je uvek na raspolaganju da vam pomogne.

Izaberite Samsonite proizvode u samo nekoliko klikova i dostavićemo vam ih u najkraćem roku!

Samsonite koferi

Moja korpa
Lista želja
Poslednje pregledano
Kategorije