Različite aktivnosti na otvorenom uz Thule proizvode

Otkrijte Thule visokokvalitetne kofere, rančeve, krovne kofere, nosače za bicikle i skije i još mnogo toga

Da li ste strastveni avanturista kome je potrebna visokokvalitetna oprema za aktivnosti na otvorenom? Thule je izbor za vas.

Sa tradicijom dugom više od 75 godina Thule je svetski poznati brend prepoznatljiv po svojim izdržljivim i elegantnim putnim torbama i koferima, nosačima za bicikle i skije, rančevima, krovnim koferima i korpama i još mnogo toga. Uz Thule, možete verovati da će vaša oprema biti transportovana sigurno i bezbedno, omogućavajući vam da se fokusirate na ono što je zaista važno – uživanje u avanturi na otvorenom.

Thule PORTFOLIO

Thule koferi – izdržljiv i moderan prtljag za svaku avanturu

Thule koferi su dizajnirani da izdrže teške uslove putovanja, a da i dalje izgledaju odlično. Od ručnih torbi do velikih kofera, Thule ima niz opcija da zadovolji vaše potrebe putovanja – različite kolekcije ovog izvrsnog brenda omogućiće vam da pronađete idealan prtljag nezavisno od toga da li vam je potreban kofer za poslovni put ili avanturu u prirodi. 

Karakteristike Thule kofera koje bi izdvojili:

 • unutrašnje ojačani uglovi za zaštitu od oštećenja tokom putovanja (Revolve serija)
 • veliki zadnji točkovi koji lako klize po neravnom terenu i manji, udubljeni prednji točkovi koji povećavaju unutrašnji prostor (SubTerra, Revolve serije)
 • čvrst okvir i ojačana prednja strana za dodatnu zaštitu (Revolve)
 • izrađeni su od izdržljivih materijala vrhunskog kvaliteta
 • mogućnost proširenja opcije skladištenja da stane više opreme i suvenira (Chasm serija)
 • i još mnogo drugih sjajnih karakteristika
Thule koferi na aerodromu

Thule krovni koferi / korpe koji se lako instaliraju za dodatni prostor za skladištenje

Prtljažnik vašeg automobila je često premali ili prilikom odlaska na letovanje ili zimovanje imate potrebu za dodatnim prostorom – Thule krovni koferi su savršeno rešenje za vas!

Thule krovni koferi i korpe su sinonim za kvalitet. Thule je razvio do savršenstva sve segmente koje jedan krovni kofer treba da zadovolji i pružiće vam:

 • maksimalno iskorišćenje prostora – Thule krovni koferi su pažljivo osmišljeni u skladu sa najčešćim zahtevima za gabarite prtljaga kako bi svaki centimetar prostora bio iskorišćen
 • mogućnost da izabere adekvatnu veličinu (zapreminu) iz širokog izbora modela u skladu sa vašim potrebama
 • superioran dizajn ovih kofera ne narušava vizuelni izgled vašeg automobila a njihova aerodinamičnost svešće otpor vazduha na najmanji procenat, a samim tim i nivo buke i šumova u vožnji
 • osmišljeni su tako da se lako instaliraju i uklanjaju, što olakšava njihovo nošenje i skidanje po potrebi.
 • materijali koji se koriste u Thule krovnim koferima su takođe neverovatno izdržljivi, obezbeđujući da vaša oprema ostane bezbedna tokom transporta.

Ključne karakteristike Thule krovnih kofera:

 • jednostavna instalacija i uklanjanje sa Quick-Grip sistemom za montažu
 • dvostrano otvaranje za lak pristup vašoj opremi
 • sistem centralnog zaključavanja obezbeđuje maksimalnu sigurnost
 • izdržljivost i otpornost na vremenske uslove zahvaljujući upotrebi visokokvalitetnih materijala

Thule nosači skija / snowboarda – zgodan i siguran izbor za vaše sportske avanture

Thule-ovi nosači za skije vam nude različite opcije koje odgovaraju vašim potrebama, radilo se o jednom ili više para skija – sve garantuju bezbedan i siguran transport vaših skija sve do vašeg odredišta.

Ne želite da se vaša ski opreme ošteti ili „odleti“ sa krova vašeg automobila i povredi nekog – ovi nosači će bezbedno držati vaše skije ili board na vozilu tokom transporta, a lak utovar i istovar znači da ćete uživati u snegu još ranije.

Ključne karakteristike Thule nosača za skije i snowboard-ove:

 • siguran transport jednog ili više pari skija / snowboard-a
 • sistem jednostavnog utovara i istovara
 • jednostavna instalacija i uklanjanje nosača
 • odobreni od strane TÜV- i City Crash testa
 • otporni na habanje, ekstremnu toplotu i hladnoću, vlagu, sunčevu svetlost, itd.
Thule nosači skija
Thule-nosaci-bicikala

Thule nosači za bicikle – Praktično rešenje

Sigurno ste se zapitali kako da na najlakši način ponesete vaš bicikl na dalje putovanje ili trekking avanturu? Ne brinite se, jer Thule ima rešenje za sve vaše potrebe! Bilo da ste rekreativni biciklista ili profesionalac, Thule nosači će vam olakšati prevoz bicikla i učiniti vašu biciklističku avanturu još uzbudljivijom!

Krovni nosači za bicikle

Krovni nosači za bicikle su popularan izbor za one koji poseduju vozila sa krovnim šinama ili prečkama. Lako se instaliraju i omogućavaju vam da prevozite svoj bicikl bez zauzimanja prostora u autu. Jednostavna instalacija i mogućnost transporta više bicikala odjednom čini ove krovne nosači za bicikle savršenim za porodice i grupne vožnje. Osim toga, oni drže vaš bicikl u položaju koji smanjuje rizik od oštećenja od ostataka puta.

Thule vam nudi veliki izbor krovnih modela koji omogućavaju da transportujete vaše bicikle pričvršćene za viljušku bicikla, ram ili točkove bicikla.

Nosači bicikli za prtljažnik

Nosači za bicikle za prtljažnik su zgodna i pristupačna opcija za transport vašeg bicikla, posebno za one koji nemaju kuku ili krovne šine na svom vozilu. Lako se instaliraju i mogu se koristiti na većini tipova vozila, uključujući limuzine, hečbek i SUV vozila. Dolaze sa podesivim kaiševima i postavljenim kukama za bezbedno držanje vašeg bicikla tokom transporta i dizajnirani su da spreče oštećenje vašeg automobila, tako da možete da transportujete svoj bicikl bez brige o ogrebotinama ili udubljenjima.

Naši nosači za bicikle u prtljažniku su savršeni za one koji žele da krenu na put bez muke da podižu svoje bicikle na krov svog vozila. Imaćete lak pristup svom biciklu a odličan su izbor za one koji treba da prevoze svoj bicikl na kratke udaljenosti, kao što su park ili biciklistička staza.

Nosači bicikli za kuku

Nosači bicikli koji se pričvrćuju za kuku su još jedna odlična opcija. Lako se instaliraju i koriste i mogu bezbedno da drže više bicikala tokom transporta. Sa ovim nosačima, možete lako pristupiti svojim biciklima bez potrebe da ih podižete na krov vašeg vozila. Osim toga, oni ne utiču na brzinu vašeg vozila u tolikoj meri kao nosači za krovne bicikle.

Thule - Garancija

Thule vas je osigurao svojom nenadmašnom garancijom. Bez obzira da li idete na skijanje, krstarite autoputevima ili idete na vodu, Thule-ova doživotna garancija na greške u materijalima i izradi pružiće vam sigurnost. A sa ograničenom garancijom na odabrane proizvode do pet godina, možete verovati Thule-u da će stati iza njihove opreme bez obzira gde vas sledeća avantura odvede.

Thule - Cena i isporuka

Naš širok izbor Thule proizvoda nudi opcije koje odgovaraju vašim potrebama, a naš raspon modela i cena vam omogućava da pronađete izbor koji odgovara vašem budžetu. Lako uporedite različite modele i pogledajte utiske drugih kupaca.

Obezbedili smo besplatnu dostavu za sve porudžbine preko 5990 RSD a sve porudžbine procesuiraćemo u najkraćem roku kako bi što pre dobili vašu porudžbinu.

Thule - online kupovina @PackUP

Ukoliko se odlučite da kupite kod nas postaraćemo se da vaša kupovina bude jednostavno i prijatno iskustvo, vaši podaci zaštićeni, a ukoliko vas brine online plaćanje jednostavno iskoristite opciju da platite karticom ili gotovinom kod kurira.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili vam je potrebna pomoć, naš tim za korisničku podršku je uvek na raspolaganju da vam pomogne.

Izaberite Thule proizvode u samo nekoliko klikova i dostavićemo vam ih u najkraćem roku!

Moja korpa
Lista želja
Poslednje pregledano
Kategorije